Miskolciak munkanélkül
2014. szeptember 16. írta: miskolcma

Miskolciak munkanélkül

Egy hét telt el azóta, amióta közzétettünk facebookos oldalunkon egy képet a miskolci munkavállalásról, a képre sokkal nagyobb reakciót vártunk, egy-két elenyésző felszólalás mellett szinte semmilyen reagálás nem érkezett.allas_nelkul.jpg

Miskolcon egyre nagyobb a munkanélküliség és emelett a városvezetés a nagyobb munkálatok mellett az utak felújítását is gyöngyösi kézbe adja, Miskolcon a füvet dubicsányi cég nyírja és rengeteg miskolci trafik is más cég kezébe került! De ha ez nem elég, a Pereces-patak rendezésére egy szlovák céget kért fel városunk, melyet rendkívül silány minőségben 100 millió forint értékben végeztek el. 

A fent említett kép itt látható:

10665673_627487824038093_3229974586198763138_n.png

Vajon mi, miskolciak beletörődtünk abba, hogy ez így van rendjén? Ez így tisztességes? A miskolci beruházásoknál nem azokat a cégeket kellene támogatnia a mindenkori városvezetésnek akik miskolciakat foglalkoztatnak és miskolcon adóznak? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcma.blog.hu/api/trackback/id/tr796703527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása