Miskolci pénz Svájcban?
2014. október 29. írta: miskolcma

Miskolci pénz Svájcban?

Az elmúlt napokban több miskolci portál is hírt adott arról, hogy roma származású miskolciak tartanak Svájc felé.

roma1.jpg

Váradi Gábor, a Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke megerősítette a hírt és elmondta, hogy több mint 65 kisebbségi nyújtott be menekültkérelmet és idővel többen is követhetik példájukat.
Céline Kohlprath, a migrációért felelős szövetségi hivatal szóvivője úgy reagált, hogy napokon belül elutasítják a menedékkérelmüket, ugyanis Magyarország biztonságos országnak számít.

Több miskolci lakos kérdésünkre azt válaszolta: kíváncsi, hogy mikor fog pont kerülni az ügy végére valamint, hogy hol fognak letelepedni és esetlegesen visszatérnek-e Miskolcra.

Ellenzéki képviselők kihangsúlyozták azt is, hogy ha valaki végleg szándékozik elhagyni az országot az köteles bejelenteni a kormányhivatalnál szándékát, ugyanis ezt a 12 roma család elmulasztotta, így a miskolci adófizetők pénzét segélyek és támogatások formájában továbbra is folyósítják nekik.

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcma.blog.hu/api/trackback/id/tr476843369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása