A csótányos leves margójára
2015. február 03. írta: miskolcma

A csótányos leves margójára

Emlékeznek még arra a képre, amelyet egy anyuka osztott meg, arról a levesről amelyet csótánnyal tálaltak a 18 hónapos kisfiának a megyei kórházban? Mi igen, ezért utána jártunk!

 korhazileves.jpg

 

Az ott dolgozó, tisztaságért felelős emberek felkutatása után, a sors egy olyan olyan emberrel hozta össze szerkesztőségünket aki a megyei kórházban dolgozott irodai szakirányítóként, a takarítókért felelt. Dolgozott, ugyanis elbocsájtották egy mondvacsinált ok miatt. Elmondása alapján nem volt megfelelő mennyiségű vegyszere, tisztítószere, amely megrendelése és biztosítása, a takarításért felelős cég helyi vezetőjének a feladata lett volna. Tovább folytatva beszélgetésünket az is kiderült, hogy kirúgásának a valódi oka az lehetett, hogy az októberi önkormányzati választáson ellenzéki képviselőjelöltként indult (az a fránya demokrácia).

Interjú alanyunkkal és az ott dolgozókkal lefolytatott beszélgetések megerősítették azt az információt, miszerint a megyei kórházban dolgozók nem rendelkeznek megfelelő mennyiségű fertőtlenítőszerrel és tisztítószerrel amely gyakorta eredményezheti a kórházban a csótányok szaporodását és számos egészségügyi veszélyt.

 

Hozzászólok!

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcma.blog.hu/api/trackback/id/tr857137501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása