Így fékezik meg Miskolcon a hepatitist!
2014. december 12. írta: miskolcma

Így fékezik meg Miskolcon a hepatitist!

Blogunkat egy kilátástalan helyzetben lévő családanya kereste meg, kinek családját utolérte a már Miskolcon jó ideje elhúzódó hepatitis járvány. Kérésének eleget téve elkísértük a helyi ÁNTSZ-be, ahol meggyőződtünk állításáról, miszerint nincs hepatitis teszt Miskolcon, miközben mondhatni tombol a járvány.hepatitis-s2-person-with-jaundice.jpg

Az ÁNTSZ-be tett látogatásunk során arról is tájékoztatást kaptunk, hogy az egész ország területén nincsen hepatitis teszt, amely igazolja a betegség fennállását és annak típusát. Annak ellenére nincs, hogy a családnak erre a hétre ígérték. Ottlétünk alatt megtapasztaltuk az egészségügyben amúgy is ismert arroganciát illetve a gyakran ezzel párosuló felkészületlenséget.

Távozásunk után meglepődve tapasztaltuk, hogy a zsebemben hordott hangfelvételekre is alkalmas készülék egy technika meghibásodásnak köszönhetően rögzítette az esetet. Murphy..

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcma.blog.hu/api/trackback/id/tr176976065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása