Ételosztás vagy fosztogatás Miskolcon?
2015. április 08. írta: miskolcma

Ételosztás vagy fosztogatás Miskolcon?

A tegnapi napon rendezték meg azt az ételosztást, amelynek a koordinálásában nem kívánt részt venni Kriza Ákos és a helyi Fideszetelosztas.jpg

Miután városunk polgármestere visszautasította a Gyermekétkeztetési Alapítvány felkérését, a "Miskolcnak hangja van" nevezetű civil csoport állt az akció mögé karöltve a miskolci MSZP és DK aktivistákkal. Az ételosztáson résztvevő emberek megerősítették számunkra azokat az információkat, miszerint a legtöbb ember két óra sorban állás után is üres kézzel távozhatott, ugyanis az osztás megkezdésével túlzások nélkül, közelharc indult az ételcsomagokért. 

Önök szerint, valóban a csomagokra érdemben rászorulók kapták meg azokat? Olyan emberek akik önhibájukon kívül kerültek olyan helyzetbe, hogy rákényszerüljenek egy ilyen csomagra? 

kep1.png

Szólj hozzá itt! 

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcma.blog.hu/api/trackback/id/tr197351562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása