A miskolci folytatásról
2014. október 14. írta: miskolcma

A miskolci folytatásról

Az önkormányzati választások végeztével nyilvánvalóvá vált, Miskolc változást akart! A változtatásra két lehetősége volt Miskolcnak, amellyel nem éltek a választópolgárok, így tehát tovább folytatódik a megkezdett munka.Névtelen_4.png

Ennek alapján már most kijelenthetjük, hogy Miskolcon kemény öt év veszi kezdetét, már ami a közgyűlést illeti.

Információink szerint már a munkába állás előtt több millió forintos projekt vette kezdetét, az önkormányzat erre kijelölt tagja 4,5 évnyi parktervezési munkálatokat kezd, melynek hatására a következő önkormányzati választásokra Miskolc közterületei új virágpompába öltözhetnek.

A közbiztonságban is óriási előrelépés várható! A miskolci rendőrkapitányság és rendészet öt év alatt közel 100 fővel bővülhet, aminek hatására a gyorshajtók nagy részét büntetni tudják majd, valamint a sötét utcákon félholtra vert személyeket figyelmeztetésben részesíthetik, a kései utcán tartózkodásukról, ami akár 50.000 forintos szabálysértést is maga után vonhat.

A közlekedésben is óriási javulás várható, az önkormányzat lepecsételt igazolást lesz köteles adni annak, aki nem fért fel a reggeli csúcsforgalomban valamelyik Skoda villamosra, valamint 2019-ben bejelentés várható új autóbuszok vásárlásáról.

A munkahelyteremtésben is fejlődés mutatható ki, 2020-ig a Takatában valamivel több mint 1000 ember jut munkához, akik napi 12 órát dolgozhatnak majd 60.000 forintos fizetésért. 

De nem csak ezeken a területeken várható változás! Információnk van arról, hogy az önkormányzat 2018-ig fog tárgyalásokat folytatni azzal kapcsolatban, hogy a megépülő Diósgyőri stadionban 13990, vagy 14549 ülőhely kialakítása a célszerűbb! 

Az önkormányzat egy szakmai csoportot fog kinevezni, aminek a feladata az lesz, hogy 2019-re elkészítsen egy 1 milliárd forint értékű látványtervet, a sportcsarnok padlózatának felújítására!

Az egészségben is óriási előrelépés várható! Négy orvosi rendelő 5 millió forint értékű felújítását fogja elvégeztetni a városvezetés kb.: 350 millió forintért!

Jönnek a nemzeti italboltok is, aminek a törvényes elosztásában a közgyűlés tagja, Nánási-Kocsis-Trafikos Norbert fog segédkezni.

Végezetül megdönthetetlen bizonyítékaink vannak arról, hogy a városvezetés a szórakoztatásunkkal is foglalkozik, a következő években gőzerővel fog a közgyűlés dolgozni, a 2019-es választások előtti Lagzi Lajcsi koncertek megszervezésével kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcma.blog.hu/api/trackback/id/tr396792895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása