"Szurkolók, akik tönkreteszik a magyar focit!"
2014. szeptember 02. írta: miskolcma

"Szurkolók, akik tönkreteszik a magyar focit!"

Hazánk futball válogatottja lassan már emberemlékezet óta nem szerepelt világversenyen, az utánpótlás válogatottak egyre megalázóbb teljesítményt nyújtanak és hát igen a magyar csapatok sorra peregnek ki a nemzetközi kupákból évek óta!

Vizsgálódhatnánk (sokan már meg is tették), hogy mi vezetett ide? Miért tartunk most itt, mi akik egyszer futballnagyhatalom voltunk? Nem utolsó sorban, hogy ki a hibás?

A szurkolók! Halljuk a választ az országházból, az MLSZ-ből és a hazug médiából!

De miért, miért azok az őrültek a hibásak, akik az egyre romló színvonal ellenére, az omladozó stadionokban ott vannak hétről-hétre?

Lássuk be nagyobb balhé a stadionok környékén sem volt évek óta, aki ki szeretne látogatni egy mérkőzésre teljes biztonságban teheti meg.

Jönnek is, néha-néha, talán kíváncsiságból és kérdezik, miért nincs olyan hangulat mint régen?, miért lézengenek az emberek az ürességtől kongó stadionokban? miért nincsenek görögtüzek, látványelemek, és mi az a regisztráció? minek ez a kártya?

A választ ott kell keresnünk, maguknál kedves MLSZ! 
Annak ellenére, hogy önök 2018-ra nyolcezres átlagnézőszámot ígértek, összetehetjük a kezünket ha már 2000-en vannak egy-egy meccsen! 

Névtelen_1.pngRégebben tíz-húszezres tömegek jártak minden meccsre, rengeteg balhé volt mégis a fénykorát élte a magyar foci! 

De ne beszéljünk a nézőszámról, hiszen az önök 45 oldalas stratégia terve biztosan akkor fogja hirtelen hétezerrel emelni a nézőszámot ha az igaz szurkolókat elűzik a stadionokból!

Tisztelt MLSZ, tisztelt és nagyrabecsült országház! Nyilván önök is tudják, hogy a magyar foci óriási gödörben van, a színvonaltalan és eredménytelen játék mellett rengeteg meccs eredményét egy-egy bírói tévedés határozza meg, a bundabotrány ellenére több meccs eredménye is igen gyanús! Ha önök ezen javítani akarnak, vissza akarják vezetni a nagyok közé hazánk futballját, akkor ezt kezdjék az utánpótlás rendbetételével, az infrastruktúra fejlesztésével, a tao-s pénzek megbecsülésével, a média téves és rosszindulatú híreinek megakadályozásával és a megtisztulással! 

Ha szeretnék, hogy újra a nagyok között emlegessenek minket, a szurkolókat hagyják, sőt támogassák őket, hiszen nélkülük nem fog tudni kimászni a magyar foci a gödörből! 

- Ha a szar körül elhessegetik a legyeket, attól az még szar marad! -

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcma.blog.hu/api/trackback/id/tr676660049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HunMag 2014.09.03. 08:56:12

Pedig tényleg a szurkolók tették tönkre a magyar focit !!!

Mert ha mondjuk, Nyilasiék után senki nem ment volna meccsekre, akkor vagy lett volna valódi változás, vagy megszűnt volna a "profi" foci Magyarországon, és nem süllyedtünk volna a mai szánalmas szintre...

high up! 2014.09.03. 09:14:19

Csak azt nem tudom, hogy mit nem lehet ezen érteni: a magyar társadalom LUMP, a focija meg az mlsz-e pedig éppen ennyire LUMP.

Amikor az Átlaghülyemagyar nézi a focit, akkor csak a SAJÁT teljesítményét látja viszont. Errefel sipítozik, hogy húdeszar! MIért, mit vár el? Hogy amíg ő fos munkát végez és henyél, addig majd a magyar focista különb lesz nála? Hogy majd pont a Nyócosztályos focisták, meg az abból élő primitív tudású sportvezetők meg mlsz jobb teljesítményt fognak nyújtani, mint a társadalom???

Fel se fogja a lumpen magyar társdalom, hogy amíg ő a tanulás-teljesítény-hibátlan munka helyett lumpenkdik, meg birkamenetel meg rezsicsökkentésből akar megélni, addig a Nömzöti Focija is pont ezen a félázsiai szinten ragad be.

FOLYTASSUK!

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.09.03. 09:41:52

"Lássuk be nagyobb balhé a stadionok környékén sem volt évek óta, aki ki szeretne látogatni egy mérkőzésre teljes biztonságban teheti meg."
Ezt a mondatot azért még át kellene gondolni egy kicsit... :)

Amúgy a magyar sörfoci egy velejéig romlott korrupt pénzmosoda. Egy közös rendőrségi-adóhivatali vizsgálat a vezetők, edzők, játékvezetők és a játékosok nagy többségét valószínűleg simán börtönbe tudná juttatni. Szét kéne zavarni az egész bagázst és aki még játszani akar, az tegye meg a saját költségén a hátsó salakos pályán. Aztán minden erre fordítandó anyagi és szellemi erőforrást a még romlatlan hatévesekbe kellene pumpálni. Így talán 15-20 év múlva nálunk is lenne élvezhető labdarúgás. :)

nu pagagyí 2014.09.03. 10:45:17

@Frady Endre: A teljesítményelvet totálisan száműzték a magyar fociból, de ez egyben társadalmi probléma. A foci látszólag nagyon egyszerű játék. A motiváció adott: le kell győzni az ellenfelet, ehhez mindenki mindent belead, de általában az a csapat győz, amelyikben ügyesebbek és felkészültebbek a játékosok.

Nálunk a motivációval van a legnagyobb gond, sokszor nem világos, hogy nyerni akar-e a csapat vagy csak letudni a 90 percet. Az összes többi ebből következik. Egy Fareoer-szigeteki vagy máltai csapatnál fel sem merül, hogy a győzelmen kívül mást is akarnának, az más kérdés, hogy általában nem győznek, kivéve persze, ha magyar profi csapattal kerülnek össze.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.09.03. 10:54:45

Magyar foci

Magyar focit ad a tévé,
Fradikát lát, ki nem vaksi:
Mezünk színe, mint a HÉVé.
Ellenfél meg talán paksi?

Vagy pápai? Vatikáni?!
Mindegy, a meccs dögunalom!
Nem is tudok mást csiná’ni,
Minthogy tévém szétrugdalom!

Páros talppal török-zúzok,
Lelkem tája nem túl kies,
S habzok, mint egy hypós túzok:
Végem, ha a Fradi kies!!!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2012/03/magyar-foci.html

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.09.03. 10:54:45

Magyar foci

Magyar focit ad a tévé,
Fradikát lát, ki nem vaksi:
Mezünk színe, mint a HÉVé.
Ellenfél meg talán paksi?

Vagy pápai? Vatikáni?!
Mindegy, a meccs dögunalom!
Nem is tudok mást csiná’ni,
Minthogy tévém szétrugdalom!

Páros talppal török-zúzok,
Lelkem tája nem túl kies,
S habzok, mint egy hypós túzok:
Végem, ha a Fradi kies!!!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2012/03/magyar-foci.html

pneumónia 2014.09.03. 10:57:31

Az a vicc hogy brutálisan gyenge játékosok, iszonyat pénzeket keresnek.
Hobbi full amatőr csapatok ellen, kikapunk sokszor. Azt kell mondjam szinte bármelyik hazai csapat nemzetközi szereplését simán hozná a munkahelyi csapatunk, INGYEN csak a a hecc kedvéért, nem csitrillió millió Ft-okért!
Ami nem megy, nem kell erőltetni! Anno a szén és acél országa sem tudtunk lenni, ezt sem kéne ennyire nyomni...

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.09.03. 11:24:58

Honi sörfocink

Sörfocinknak langy tavába
Dől a lé, mint ittas Jedi-k,
S léhűtőink bükkfalába
Sárarannyá nemesedik.

Honunk bár épp nyomortanya,
S államkasszán ördöglakat,
Vidi vacsin Bankár Sanya
Pocistákat tök jóllakat.

Lelátón az éhes tömeg
Álma néhány rántott turul.
Pályán meg a derék nő meg,
S labda mellett jobb-bekk gurul.

Jónép húz a nadrágszíján,
(Padlón sárga csekkből alom)
S focit bámul munka híján…
Szurkolj szittya birodalom!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2011/03/honi-sorfocink.html
süti beállítások módosítása