Sikersportágak homályban
2014. szeptember 13. írta: miskolcma

Sikersportágak homályban

Cikkünkben újra a sporté a főszerep, hiszen elfogadhatatlannak tartjuk ami ma Magyarországon folyik a sportolás terén.Névtelen_2.png

Évek óta mást sem hallunk, csak azt, hogy tolják a milliárdokat a magyar fociba (sajnos teljesen eredménytelenül)! Sok laikus kérdezi, hogy miért nem a korházakat, az utakat újítják fel abból a pénzből, amit stadionra költenek, ez is megér egy misét, de mi sokkal égetőbb kérdést teszünk fel!

Hogyan fordulhat elő az, hogy fiatal tehetséges sportolók, akik megtanultak szívvel lélekkel küzdeni hazájukért rendre maradnak le a világversenyekről, mert nem rendelkeznek olyan anyagi háttérrel, hogy eltudjanak utazni, és megtudjanak szállni a verseny helyszínén? 

Hogyan fordulhat elő, hogy azoktól a szövetségektől, akik halmozzák országunknak az érmeket, és még valamilyen szinten fenntartják hazánk becsületét, azoktól évek-óta vonnak meg támogatásokat? 

Úgy, hogy éves szinten több tíz milliárd forint áramlik a magyar fociba? 

dalida.jpg

Tisztelt Országgyűlés!
Évről-évre ölik bele a pénzt a magyar fociba és ezzel párhuzamosan a sikersportágaktól egyre több pénzt vesznek el! Biztos ez a megoldás? 
A magyar focit már tönkre tették! Tönkre akarják tenni azokat a sportágakat is amikre még büszkék lehetünk? Amik még dicsőséget szereznek hazánknak?
(úszás, vízilabda, öttusa, vívás, kajak-kenu, torna, birkózás, cselgáncs, kézilabda) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcma.blog.hu/api/trackback/id/tr86694405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása