Nyílt levél Miskolc polgármesterének
2015. január 12. írta: miskolcma

Nyílt levél Miskolc polgármesterének

Tisztelt Kriza Ákos, polgármester úr!

Mint közismert, október 12-én városunkban (mint az ország összes településén), helyi önkormányzati választásokat tartottak, amelyen a város lakossága megválasztotta képviselőit és Önt városunk polgármesterének.

Az önkormányzati választások előtti kampányidőszakban, a helyi sajtóorgánumokban és az Ön facebookos oldalán, óriási hangsúlyt fektettek a nyomortelepek felszámolásával kapcsolatos terveinek.
10541809_562745570519433_3113542389736244817_n.jpg

Amellyel úgy gondoljuk, hogy önmagában semmi gond nincsen, hiszen nagyban ezeknek a nyomortelepek lakóinak köszönhetjük azt, hogy városunkban hepatitis járvány tombolt, valamint azt is, hogy folyamatosan fokozódik a bűnelkövetések száma, ugyanis a nyomortelepek lakóinak nagy része nem tartja be az alapvető egészségügyi -és társadalmi normákat, fenyegetettségben tartva ezzel rengeteg miskolcit.

Így tehát úgy gondoljuk, hogy a lakosság nagy része becsülte Önt az ezzel kapcsolatos munkáiért, hiszen ez a lakosság érdekeit is nagyban szolgálta.

Azonban oldalunk szerkesztőségének több olyan visszajelzés is érkezett, amelyből arra kell, hogy következtessünk, hogy Miskolcon nemhogy csökken, hanem tovább nő a bűnesetek száma, egyúttal olyan eseteket is jeleztek felénk, amely nemhogy a nyomortelepek felszámolására, hanem azok bővülésére utal.

Tisztelt polgármester úr, negyed év telt el az Ön megválasztása óta, és azt tapasztaljuk, hogy azóta semmilyen előrelépés nem történt ez ügyben, így tehát arra kérjük Önt, hogy tiszteljen meg minket és a miskolciakat a válaszával, amelyben beszámol az elmúlt három hónap ezzel kapcsolatos tevékenységeivel, ellenben azt kell, hogy feltételezzük, hogy a nyomortelepek felszámolása Ön számára csak olyan kampányfogás volt, amelyben hitegette a miskolci lakosokat.

Üdvözlettel: a miskolcma.blog.hu szerkesztősége

2015.01.12.

 

Hozzászólok!

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcma.blog.hu/api/trackback/id/tr187054489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

les miserables 2015.01.13. 09:13:30

Ez a Kriza ne
m fog válaszolni! Mar mem izgatja hiszen megnyerte a valasztast.Normal országban nem szavaztak volna ra.
süti beállítások módosítása