Teljes káosz Miskolcon!
2014. szeptember 06. írta: miskolcma

Teljes káosz Miskolcon!

"Jelentem, Magyarországon rend van!" - hallhattuk Pintér Sándor, korábbi országos rendőrfőkapitány, aktuális belügyminiszter szavait! 

ciganyok-szegenyek.jpgPintér szavaival ellentétben nemcsak, hogy rendetlenség, hanem teljes káosz is van az emberek közbiztonsága és a rendfenntartás terén! 

Miskolcon évek óta megfigyelt jelenség, hogy az állandó jogsértő emberek követhetnek el akár magánlaksértést; rabolhatnak az utcán fényes nappal; verhetnek félholtra bárkit; vihetik, ami mozdítható; garázdálkodhatnak; a rendőrség nem tud, vagy nem akar semmit tenni ellene!

Ellenben a törvénytisztelő állampolgárok legkisebb kihágásai ellen is kíméletlenül fellépnek! 

Itt e cikkben szegezem a kérdést minden rendőrhöz, rendészhez és a hasonló szerveknél dolgozóknak!
Ahelyett, hogy a belváros valamely terén egy korsó sör miatt a fiatalokat bírságolják, nem inkább ott kellene fellépniük ahol minden nap félholtra vernek valakit?
Ahelyett, hogy megbírságolnak valakit, mert átszalad piros lámpánál a zebrán nem azoknál a kertes házaknál, kellene járőrözniük ahonann a renitensek mindennap lopnak?
Ahelyett, hogy minden kilométeren traffipaxoznak, nem inkább a politikusbűnözés, az önkéntes lakásfoglalás és a nyugdíjasok átverése ellen kellene küzdeniük? 
Ahelyett, hogy a rendteremtést, velünk törvénytisztelő állampolgárokkal kezdenénk, nem inkább az állandó jogsértők ellen kellene határozottan fellépniük?

Még most! Amikor lehetne tenni ellene?

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcma.blog.hu/api/trackback/id/tr546675367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ferenc Lajko 2014.09.08. 19:21:31

Nincs mit mondanom. Én már bele fáradtam

bandigyerek 2015.02.16. 20:21:08

na, még egy semmi a sok semmi mellé, gratulálok!!!
süti beállítások módosítása