Vasárnapi zárva tartás: amire senki sem gondolt
2015. március 16. írta: miskolcma

Vasárnapi zárva tartás: amire senki sem gondolt

Mint ismert, március 15-től vasárnaponként zárva tartanak a nagyobb bevásárlóközpontok. A téma az utóbbi időkben rengeteget szerepelt a médiában, azonban mi egy kicsit más megközelítésből vizsgáljuk a dolgokat. ehes-vagyok.jpg

Vegyünk egy átlagos családot: a vasárnapi bevásárlás után, másnap a gyermekek iskolákba mennek. Hétfőn kelés, a szülők szendvicset készítenek gyermeküknek. Minden megy gördülékenyen. 

A történet a vasárnapi zárva tartással már kicsit bonyolódik. A szülőknek két választása lesz: csomagoljon gyermekének szombati kenyeret, vagy adjon neki pénzt, amit az iskolai büfében költhet el drága és egészségtelen ételekre. 

A mai napon a legtöbb szülő a második lehetőséget választotta, információink szerint a legtöbb iskolai-büfében sokkal nagyobb volt a forgalom mint egy átlagos napon, ami egy hónapban átlagosan több ezer forint terhet róhat egy-egy családra. 

 

 

Hozzászólok!

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcma.blog.hu/api/trackback/id/tr117275779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regelek 2015.03.16. 19:27:31

Van benne igazság pedig... Nyilván a normális szülők hétfőn korábban kelnek és vesznek aznapi kenyeret a gyereknek, de nincs ezzel mindenki így.

les miserables 2015.03.17. 09:12:36

Vagy vasarol egy kenyersutot es friss kenyeret sut a csaladnak.
süti beállítások módosítása